Yeyeworks külsők {teszt}

Szintén az újbudai vásáron találtam meg álmaim Yeye külsőjét egy csodálatos, télies mintával. Betéttel és belsővel egyaránt teszteltem, és egy remekül illeszkedő, igényesen kivitelezett WAHM pelenkát ismertem meg.

Felépítés

A külső nagyon vékony, kellemesen puha tapintású PUL-ból készült, könnyű viselet, és pont a vékonysága miatt könnyű szépen ráigazítani a babára. Az általam próbált modell patentos volt, de léteznek tépőzáras külsők is. A combszárnya még egy nagyobb (Little Lamb) belsővel sem állt el soha.

A plus elöl-hátul prefoldtartó fülekkel rendelkezik, természetesen itt sem kötelező ezeket használni, viszont szerencsére ennél a márkánál egyelőre nem tapasztaltam a prefitartó fülnél jelentkező ázást.

A Yeyékben található belül egy patent: ez arra szolgál, hogy a betétet bele tudjuk rögzíteni, így az kevésbé csúszik el. Izgő-mozgó, sokat forgó babáknál vagy totyogóknál ez fontos szempont lehet.

Méretezés

A Yeyék S-M-L méretben készülnek, az egyes méreteken belül a pelenkákon még külön patentos állítási lehetőség is van, amelyekkel 3 méretben tovább pontosíthatjuk a pelus méretét.

S: 3-7 kg

M: 5-13 kg

L: 8-18 kg

Előnyök

Könnyű, vékony pelenka, nyárra is ideális. A leheletfinom anyaga miatt csodásan illeszkedik, és mivel mintás PUL-ból készül, nagyon gyorsan szárad. Az egyes méreteken belüli méretállító patentok lehetővé teszik, hogy akár éjszakára, jobban megtömve is használhassuk ugyanazt a méretet, mint amit nappal.

A belepatentolható betétek mellett bármilyen betéttel vagy belsővel használható.

Hátrányok

Igazából nem tudok hátrányt említeni, a Milovia külsőkhöz hasonlóan ez a pelenka is nagy kedvencünk lett, remekül teljesített.

Hol szerezhető be?

A készítőtől, Molnár Csillától, akinek nemrég webshopja is nyílt.

Egészségpénztárhoz számla kapható a pelenka külsőkről? Igen

Mekkora csomagot ad? Attól függ, mennyire tömjük meg, de maga a pelenka külső nagyon vékony, így egy erős betéttel pici popsit alkot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *