Nyomtatható 44 oldalas karácsonyi tervező

Anyaként a helyes idő menedzsment a korábbinál sokkal fontosabbá vált számomra. Az év végi stresszes-rohanós időszakban kiemelkedően fontos, hogy meg tudjam őrizni a nyugalmamat és az összeszedettséget, így idén már novemberben elkezdek készülődni az év végi ünnepekre.

Ehhez készítettem el ezt a 44 oldalas munkafüzetet, amelyben az ajándéklistáktól kezdve az ünnepi menün át a lakásdekorációig mindent egy helyen tudok vezetni. A füzet egyfajta ráhangolódás és tudatos készülődés – segítségével nem fogsz elveszni a feladatok közt, és ha úgy érzed, nem tudod, mi a következő lépés, elég lesz csak beleolvasni a jegyzeteidbe, és máris megvan az ispiráció a folytatáshoz.

lapok

A tervező előnye, hogy személyre szabható, hiszen elég csak azokat a lapokat kinyomtatni, amelyekre épp szükségünk van. A praktikus listák mellett a lelki ráhangolódáshoz is készítettem néhány oldalt, ahol a kérdések megválaszolásával körvonalazhatjuk, milyennek is szeretnénk idén a karácsonyt saját magunk és gyermekeink számára.

Az oldalak A/4-es méretűek, de A/5 méretben (két oldal egy lapra beállítással) nyomtatva gyűrűs naptárba, mappába is lefűzhetőek.

Ha szeretnéd, hogy neked is könnyebb legyen az év végi szervezés, iratkozz fel az Apróka hírlevelére, és az első e-mailben már küldöm is neked a 44 oldalas tervezőt!

karacsonyi-tervezo-minta-negyzetesAdataidat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik félnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *