Hány úszópelus kell egy nyaralásra?

Annyira jó idő van, hogy én már most a nyáron gondolkodom (reggel 29 °C volt nálunk a lakásban, pedig nem fűtünk). Éppen ezért egy nagyon nyáriasra hangolt bejegyzéssel szeretném elindítani azt a bejegyzés sorozatot, amelyben minden olyan kérdésre szeretnék választ találni, ami felmerülhet egy mosómamiban, de  eddig nem volt alkalma megkérdezni.

Sokan sokféleképpen készülnek a nyaralásra, ezért erre a címben feltett kérdésre is rengeteg választ kaphatsz, ha megkérdezed egy mosis csoportban.  Az úszópelusokról annyit érdemes tudni, hogy arra valók, hogy a kakit benn tartsák. A pisi még az eldobható, bolti úszópelusokból is szabadon kifolyhat. Így többbféle megoldás is jó lehe atttól függően, hova mentek nyaralni, és milyen elvárások vannak a  hely részéről az úszópelenkák felé.

Charlie Banana Floralie úszó- és leszoktató pelenka

Annyi pelenkával érdemes számolni, ahányszor naponta vízbe mentek majd, és esetleg még egy tartalékot jó vinni. Ezek a pelusok este kiöblíthetőek, és másnap visszaadhatóak, a tartalék csak azért kell, ha másnap reggelre nem száradnának meg a pelusok. Így kalkulálva 2-3 úszópelenkával megoldható egy vízparti nyaralás.

Amennyiben wellness szállodába készültök, érdemes rákérdezni, milyen úszópelust fogadnak el, mert van, ahol csak az ott árusítottat, vagy csak az általuk ajánlott márkát, vagy adott esetben egy eldobható úszó+úszópeluskülső (száras nadrág) kombinációját.

Strandra, nyílt vízbe ezzel nem szokott probléma lenni, ott nyugodtan viheted az általad preferált úszópelusaitokat, vagy használhattok combban jól záródó zsebeseket (betét nélkül, hogy ne szívja fel a vizet).

One thought on “Hány úszópelus kell egy nyaralásra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *